• 486
    hoca "nerede kalmistik" diye dondugunde sagda solda gormustum bunlari. terim varsa ben yokum diyenler vardi.
    saklandiklari yerden gecen sene cikmislardi, bu sene sesleri de epey cikmaya basladi.

    buranin kaliteli bir yer olduguna inaniyorum, inanmak istiyorum. ama bazi yazilar var, tamamen saygi duymakla beraber gulmeden de edemiyorum. hoca 96'da fenerden 4 yediginde gonderilseymis guvenc kurtar olurmus diye bir varsayim bile okudu bu gozler.

    fatih terim ile ilgili her turlu elestiriyi okurum zevkle. zaten oynanan futboldan memnun olan bir allahin kulu mu allah askina?

    fakat su adamin kariyeri ile ilgili bir sey soyleyecekseniz lutfen azicik konuyu bilin. 90-96 arasi donemi atlayip "96-2000'de dedem de sampiyon yapardi o kadroyu. bi kere hagi vardi" demek, ne bileyim. sozlugun kalitesine yakistiramiyorum.

    hocayi hazircilikla, iyi kadroyla basariya ulasti diye 'suclamak', ne bileyim yani, biraz ayip sanki.

    hele hele atalanta, salzburg leipzig falan...bunu ciddi ciddi yazmak, inanmak. bence acı ama komik.

    dahasi reiscilik, macoluk vs ile terim'i elestirmek de ayri. bu ulke reiscilikten cok cekti, o yuzden iktidar ile birlikte terim de gitsin. :)

    guardiola pembe pembe trikolar giyiyor, cesur adam ama, belgrad'a deplasmana falan bile gidiyor. ama bize yakisma oyle adamlar. maço sevmedigimiz gibi hitne gibi pusht gibim birini de istemeyiz. ne alakasi var derseniz her yere baglariz evelallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın