resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 10948
    ırkı yüzünden savunan olabilir, fakat bir tane bile görmedim. ırkına yönelik küfreden çok gördüm. bu sözlükte de vahhabi nesnesi, çöl devesi, yararsız bedevi gibi pek çok entryyi bizzat raporladım.

    savunanlar kendisini sadece saha içi yüzünden savundu. sözlük yazarı olan ılgaz çınar'ın neden belhanda'nın gerekli olduğuna dair programında konuşması vardı, sadece taktik üzerine paylaşım yapan kaide'nin belhanda ile ilgili yazıları vardı daha bir dünya. hani onları da geçiyorum bu takımın hocası vazgeçemedi ondan. o yokken takımın oynayamadığı, yerine oynaması için ümit beslenen akbaba'nın o mevkiinin oyuncusu olmadığı, belhanda'nın çoğu zaman tek sorumluluk alan oyuncumuz olduğu gibi argümanları saymıyorum bile.

    ama sevmeyenlerin ise aksine bahanesi hep değişti. sneijder'in yerine gelmesi,forma numarası, ırkı, surat ifadesi, gamsızlığı, paragözlüğü, sadece feghouli'ye pas atması, takımdan gitmek istememesi, taraftara küfür etmesi, hırçın olması... sayamazsınız yav bitmez yani.

    maçın başladığını hakemin başlama düdüğüyle değil belhanda'ya maç başlığında edilen lanetle anlıyorum ben. ama maalesef arkadaşlar cidden çok üzülerek söylüyorum çünkü bir obsesyonu yıkmanın tahribatı eminim çok büyüktür; takımın en iyi orta sahası ve en istikrarlı 2 3 oyuncusundan biri. deal with it :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın