• 1
    saat 14'de başlayacak olan, kadınlar basketbol ligi 4. hafta maçı. ahmet cömert spor salonunda oynanacak maç tivibu spor 3 ekranlarından yayınlanacak.

    ligde 3 maçta tek mağlubiyetimiz bulunuyor ki fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık maalesef. yerli oyunculardan henüz istediğimiz katkıyı alamasak da bella alarie ve courtney williams çok çabuk uyum sağlamış gözüküyorlar. 4 numaralarımızdan da biraz katkı gelince zaten maçı kazanma durumuna getiriyoruz. zamana ihtiyacımız var ve biraz da yerli oyuncuların kendine güvenlerini kazanmasına ihtiyacımız var. efe hocanın da biraz sude yılmaz'ı oynatması gerekiyor diye de eklemek istiyorum. geçen sene çok iyi oynayan sude şu an rotasyona giremiyor maalesef. özellikle cansu köksal, pelin derya bilgiç ve meltem yıldızhan maç içinde çok kayboluyor ve o durumlarda biraz da tıpkı geçen seneki gibi sude'ye güvenmemiz gerekiyor.

    elazığ aslında iddialı bir kadro kurmuş gibiydi ama istedikleri gitmedi işler. özellikle chennedy carter'dan beklentiler çok büyüktü ama ailevi özlemi oyuncunun gitmesine sebep oldu. onlar da emma cannon ve ariel atkins'i kadrolarına kattılar. henüz yeni geldi bu iki oyuncu da ama maça yetişecekler sanırım. yine de ilk defa takımla maça çıkacakları için çok bir şey beklemiyorum. takım da 3'de 0 ile başladığı için moralsiz olacaklarını tahmin ediyorum. bu yüzden takımımız galibiyete daha yakın olan taraf. takımımıza başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın