• 16
    ilk entry'lere bakıyorum da, ne güzel hayaller kurmuşuz :) maalesef işin gerçeği 1 sene içinde apaçık ortaya çıktı.

    falcao: 5 milyon + 2 milyon euro'ya yaklaşan bonuslar (sızan sözleşme bence doğru)
    feghouli: 3.85 milyon + 500 bin euro'yu bulan bonuslar (indirim yaptı deniyordu ama ne kadar doğru bilinmez)
    belhanda: 3.35 milyon maaş + 1 milyon euro'yu geçen bonuslar
    babel: 2.5 milyon euro maaş (2 milyon euro imza parası da var ama taksitlere bölmeyip direkt ödendiğini varsayıyorum)

    toplam bonussuz 14.7 milyon euro, bonuslarla birlikte 18.2 milyon euro veriyoruz bu arkadaşlara yıllık. ligde 3 takım hariç (fener,başak,bjk) tüm takımların toplam maaş bütçesinden yüksek bir rakam bu para.

    bu sene kısmet olmadı ama gelecek sene mutlaka kurtulmalıyız hepsinden. belhanda'nın sözleşmesi bitiyor, diğer 3 oyuncunun da 1 senesi kalıyor. 3'ünü de gerekirse bonservissiz göndermemiz gerekiyor. falcao inter miami'ye gider zaten yüksek ihtimal, feghouli'nin de sözleşmesini eline verebiliriz ama babel zorluk çıkartacaktır bu sene olduğu gibi. gerekirse idmanlara çıkartmamakla tehdit edip göndermeliyiz onu da.

    geriye yüksek maaşlı 2 isim kalıyor, diagne ve muslera. diagne'nin seneye satılma ihtimali yüksek gibi duruyor, muslera da muslera zaten. hem bu oyunculardan gerekli tasarrufu yapıp yerlerine düşük maaşlı oyuncular getirebilirsek 1 oyuncunun yüksek maaşı bizi ekonomik anlamda hiç zorlamaz. hele de o oyuncu muslera ise.

    ama bu sene için bu 4'lünün iyi performanslarına ihtiyacımız var maalesef. madem istenmedikleri yerde duruyorlar (falcao hariç), adam gibi top oynayacaklar ve gereken katkıyı verecekler. sonrası için diyeceğim tek şey var. bizden uzak olsunlar, allah'a yakın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın