• 881
    hocam,

    iyi başladığın ligde yine inatlarına kurban gidiyorsun. falcao, babel, feghouli ve arda'nan en fazla 2 tanesi sahada olabilir. o da kendi evimizde oynayacağımız ilk 10 altı bir anadolu takımı maçında.

    1 ekim 2020 rangers fc galatasaray maçından önce babel ve feghouli'nin kanatlarda olduğu maçta neler göreceğimizi herkes biliyordu. sen de biliyordun. buna rağmen inat ettin. haydi ettin, olmuyor; görülüyor. ikinci yarıya da bunlarla çıktın. tamam. golü yedin. hala bunlar. 2-0 olunca sahada direnen tek oyuncu belhanda'yı çıkardın.

    halbuki maç 1-0 olmuşken babel ve feghouli'yi çıkartıp yerlerine etebo ve diagne'yi alıp şu dizilişe geçsen ne kaybederdik:

    fatih
    omar - luyindama - marcao - linnes
    emre - etebo - taylan - belhanda
    falcao - diagne

    ne kaybedebilirdik hocam? maçı mı kaybederdik? diğeriyle de kaybettik zaten. hatta hiçbir aksiyon gösteremeden kaybettik. daha kötüsü hiçbir aksiyon gösteremeyeceğimiz bu kadar barizken kaybettik.

    neden inat ediyorsun, bilmiyorum. ama hocam bu takımın sorunu seri'nin eksikliği değil. bu takımın temel sorunu senin takıma özel hücum planları üretmek yerine şapkadan tavşan çıkartacak oyunculara güvenerek sahaya çıkman. bu oyuncular iyi de oynasa kötü de oynasa bunlarla oynamak zorunda kalman.

    rangers'a elenebilirsin. rangers bizden daha iyi bir takım. teker teker oyuncu olarak değil ama takım olarak daha iyiler. daha başarılılar. daha çok çalışıyorlar. birlikte oynuyorlar. takım olarak planları var. ama eleneceğini bile bile sahaya çıkmak olur mu hocam?

    maçtan sonraki röportajını daha dinlemedim. ama umarım "arda olsaydı..." ya da "bir seri'miz yok" dememişsindir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın