resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 2194
    24 eylül 2020 galatasaray hajduk split maçı içerisinde çok etkisiz bir oyun sergilemiştir. babel'in attığı maçtaki ikinci golde yaptığı hareketler bir defans oyuncusu için kesinlikle tehlikelidir. defans oyuncusu, rakip ceza sahasına yakın bir tarafta nasıl olur da çalım atmaya kalkabilir? orada topu kaptırmış olsa hajduk split ekibi golü bulabilirdi.

    bir de ceza sahamız içerisinde ikide bir gelen toplara kafayla, ayakla müdahale nedir? çok gereksiz işler yapmaktadır. roma'nın kendisini istediğine dair birkaç gündür haberler dönmekte. roma kafayı yemiş olmalı! bu tip brezilya şoparı futbolcuyla ne alakaları olabilir ki? en fazla kendisine ingiltere'den yer bulabilir ki, onun içinde aptal bir takımın kalkıp 25-30 milyon euro vermesi gerekir.

    bu sezon takımımız için en tehlikeli top tepicilerden biri olan marcao'yu en azından bir sezon daha izleyip, saç baş yolacağız. hâlâ düşündükçe canım sıkılıyor. nasıl olur da sen rakip ceza sahasında çalım atıp, yerden isabetli bir pas atarsın arkadaşım?

    umalım ki bir hata yapıp roma'ya filan gitmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın