resim
Marcos do Nascimento Teixeira
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:27
Boy:1.85
Uyruk:Brezilya
  • 1891
    1 sene futbol oynayarak sörloth* 30m euro, ki bu bedel anlaşmanın karmaşıklığından oldu. trabzon tek başına oyuncunun sahibi olsa 40 alırdı bence. yine 1 sene oynayarak muriqi *18m euro , yine 1 sene oynarak elif elmaz * bu bedellerle ayrıldı bu ligden.

    marcao için 15 isteyeceğiz öyle mi? marcao dünyanın en iyi stoperi değil, ama pas ile oyun kurma ve topla çıkma becerisi olarak çok yukarılarda. marcao dan bi tane daha 15 m euroya su an alabilir miyiz? hele ki bu sene harika başlamışken. eğer onu satacaksak öyle bir teklif gelmeli ki dumur olalım. bütçemizi allak bullak etsin gelen teklif. çünkü bütün dünyada takımlar kadrolarını kurdular ve kadrolarında ki hiçbir as oyuncularını bu paralara alamayız. biz marcao'yu 15 e satıp o paraya hazır 4 tane oyuncu alamayız, 1 stoper 2 orta saha olmak üzere 3 tane bile alamayız. geç kalınmış bir satış bu, sözleşme yenilenip, seneye yazın net olarak satılması herkes için daha hayırlı olur. oyuncuya da bu plan anlatılırsa kendisi de onay verecektir.

    hem bu sene yeni sözleşmesi ile daha fazla para kazanacak ve motivasyonu yüksek olacak, hem de sene sonu transfer yapacağını bilerek iyi oynamaya devam edecek. burada hapis olmadığını anlatmış oluruz yeni sözleşmede hatta 25m euro da çıkış maddesi koyulabilir. daha fazlası oyuncuyu korkutacaktır.

    geç kalınmış bir satış olduğu için karşı olduğum bir satıştır. ve bu saatte satılacaksa minimum 25m euro getirmelidir onu almak isteyen takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın