• 9
    burada inanılmış inanılmamış umrumda değil, galatasaray'ı kendimi bildim bileli çok severim, onunla beraber büyüdüm, onunla beraber ağladım, onunla birlikte güldüm. bunun karşılığında ise takımımdan tek beklediğim saha içinde mücadele, vazgeçmeme, galatasaray genlerine yakışan bir mücadele ve metin oktay'ın metin kurt'un taşıdığı o armaya layık olma.

    ama tüm bunlar ve kulüp değerleri ortada iken kulüpte başkana kafa tutacak kadar arda meraklısı bir teknik direktör ve kolunda takım kaptanı bandajı olan hastane basıp kurşun sıkan bir siyasi kuklayı görürsem o galatasaray benim galatasaray'ım olmaz. ben bunu görmek yerine hiç görmemeyi tercih ediyorum. herkesin fikri kendine. daha önce de dediğim gibi arda ve onu getiren şahıs galatasaray'dan ayrılana kadar ne tek dakika maçını izlerim ne de 1 lira deste olurum.

    sözlükte de haylice keyifli vakit geçirdim ve harika insanlar tanıdım. aynı düşündüğüm, düşünmediğim tüm renktaşlarıma çok selamlar ama ben artık buralarda olmayacağım. herkese teşekkür ederim.

    (bkz: fatih terim/#2845526)
App Store'dan indirin Google Play'den alın