• 13
    1-galatasaray seviyesi dediğimiz şeyin o kadar da yüksekte olmadığını görmemiz gerekiyor.arkadaş bir seviye ise kaç sezondur - 2012-14 hariç- bir türlü seviyemizde oyuncular yok.ben bu seviye işinin galatasaray karakteri ve galatasaray'da oynadığının farkında olmak şeklinde değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. bu sayede hem oyuncu bakımından hem de taraftar bakımından belki biraz gerçekçi oluruz.

    2-kesinlikle yönetiminin doğru isyan eden bireylerden oluşması gerekiyor.bu iste kadın olsun ister erkek hakkının gasp edildiği ortamda sesini çıkarmazsan ezerler başını.malesef ülkemiz böyle.ticari kaygılarla yönetilecekse başkanlık makamı hiç yönetmeyin daha iyi.böylelikle hocamız saha içine daha da iyi odaklanabilir.

    3-kadro planlaması kesinlik hareketli oyuncular ve bitirici forver olarak kullanılmalı.bu ligde isterseniz efsane pas yapın isterseniz mükemmel şekilde öndeki 4 adamı tak diye düşürün arkaya çekilmiş 7 kişilik otobüsü geçemezseniz olmuyor.dün de bir benzerini gördük.çok iyi pas yaptık ama ne düzgün orta açabildi ne de o ortaya kafa vurabildik.

    4-bence burası çok kritik olmasa da epeydir atlanan bir durum.duran toplar !
    abi ne zamandır güzel bir duran top organizasyonumuz olmuyor.ne frikikten direkt ne orta-kafa-gol yapamıyoruz.ya da korner misalen.güzel bir ortaya şöyle sert bir kafa vuruşumuz yok.bence keskinlik buraya da dikkat etmeliyiz.

    5-son olarak ise taraftar olarak her şeyi ama her şeyi hakeme,tff bağlamaktan vazgeçmeliyiz.tamam bizi doğradılar evet sonuna kadar ben de katılıyorum.ama sen kaç maçtır önüne sunulan 3. lüğü alamıyorsan,ilk yarıda saçma sapan puanları kaybediyorsan ve hakemlere seni doğrama fırsatı veriyorsan doğrarlar.sen galatasaray isen sen bu ligin en köklü ve en iyi takımı isen o fırsatları vermeyeceksin ya da minumum tutacaksın ki yara almayasın.

    önümüzdeki sezon hayırlı olsun.yeneriz yeniliriz önemli değil.sistemli ve tempolu oyun oynarsak yeterlidir.hep dediğimiz gibi aslolan galatasaraydır !
App Store'dan indirin Google Play'den alın