• 12
    1-yönetimin zayıf olursa, federasyon başkanıyla, rakip başkanıyla ticari ilişkileri olur ve buradan gelecek parayı galatasaray’ın menfaatlerinin önüne koyarlarsa doğranırsın.

    2-sırf taraftar çok istiyor diye oyuncu alınmaz. taraftarın %90 ı gerçeklikten uzaktır. her şeyi geçtim sen falcao’yu alarak gomis’i satarken ortaya koyduğun mentaliteye ihanet ettin. bu paraları bitik falcao’ya verirsek ne vereceği belli olan gomis’i boşu boşuna satmış oluruz dedim mi? dedim.

    3-taraftarın ne dediği bu kadar takılmaz. taraftara kalsa ömer’i satmalı adem’i hiç almamalıydık. taraftarın çoğunun söylediğinin aksine mariano, nagatomo ve linnes üçlüsünden linnes’in dışarıda kalması doğru olandı. sırf taraftar öyle istedi diye en iyi savunma yapan bekimizden olduk.

    4- taraftar dönektir. seni jesse’yi kiralıyorsun diye hain, evlatçı, hizipçi, adaletsiz vs ilan eder. sekidika’nın süre bulduğu 3. maçtan sonra ise entry silip oyuncuyu gömer. taraftar tepkisine göre iş yapılmaz. taraftarın tepkisine göre iş yapılsaydı ali koç kestane değil efsane olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın