• 5
    eskiyi bilmesek önceden anadolu kulüplerinin oyuncuları bize hayrına ya da şak diye verdiklerini sanacağız. yok öyle bir şey. o günün şartlarında bir oyuncu sivrilir ve kulüpler işi sidik yarışına cevirirdi. yöneticiler cebinden para koyuyor ya da bankadan geleceği düşünmeden kredi çekiyor anadolu kulüplerine parayı basıyor ve alıyorduk. 4 yıl üst üste şampiyonluk ve uefa kupası dönemi cazip takımdık futbolcular zaten gelmek istiyordu.

    eskiden her şey iyiydi teorisi canaydın döneminde neden işlemedi o zaman?
    paramız yoktu alamıyorduk. ya da ünal aysal'ın arası futbol piyasasıyla arası çok mu iyiydi de istediğimiz futbolcuları aldık. hayır parayı bastık aldık.

    uzaklara gidelim bayern'in almanya'daki yerel kulüplerle arası çok mu iyi? alakası bile yok tam bir nefret objesi ama bir futbolcuyu bayern isterse bayern alır çünkü ekonomik olarak en güçlü olan o.

    günümüze dönelim "elimizden" futbolcu alan kulüplere bizden daha az para verdikleri ve ilişkileri iyi olduğu için mi veriyor anadolu kulüpleri? geçiniz.

    anadolu kulüplerine niye cazip hale geliyoruz sağılacak inek miyiz biz. irfan'a 1.5 verme git ahmet çalık'a 5 ver anadolu takımı için cazip takımsın zaten herif çakıyor sana daha ne istesin.
    kavramları birbirine geçiriyor insanlar

    burada kritik nokta biz doğru futbolcuları doğru zamanda istiyor muyuz?

    mehmet özcan'ı biz istedik 2 milyon versek vermeyecekler mi? kimse ilişkileriniz iyi diye abi bende bir futbolcu var gel sana vereyim demez. mehmet özcan'ın adını evde oturan benle aynı anda duyursa senin kulübün parayı bastırıp almak dışında çaren yok. ilişkin iyi olmuş kötü olmuş bu noktada bir işe yaramaz. (damat ya da dünür tanıdığın varsa iş değişebilir)

    ilişkileriniz iyi, oyuncu izleme ekibiniz kötü olursa cebinizden 5 lira çıkacağına 15 lira çıkar ama oyuncuyu alırsınız.
    ilişkileriniz iyi, oyuncu izleme ekibiniz de iyi olursa cebinizden 5 lira çıkar.

    demem o ki günümüz dünyasında tek başına iyi ilişki birşey ifade etmez. kimse 5 lira eden malına 8 lira verirken size vermez en fazla "abi 8 veriyorlar sen 8 ver sana vereyim" der.

    kimseyle kavgalı olmaya gerek yok ama bu konu dertlerimiz arasında son sıralardadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın