• 127
    ikinci sezon basindan beri oynadigimiz oyuna bakacak olursak takim icin en kilit oyuncu seri. seri icin sartlar zorlanir ve takimda tutulur. onun disinda ekonomik durumlari da goz onunde bulundurursak teklif geldiginde satilmayacak futbolcu yok suanda. muslerayi konu disi tutuyorum.
    beklentilerime gelecek olursak.
    sosoyu gonderip maas yukunden kurtulmali ve yerine trezeguet ve emre kilici monte etmeliyiz.
    mevcut oyunda belhanda tarzinda bir oyuncuya kesinlikle ihtiyacimiz var. belki de en cok para harcamamiz gereken bolge burasi. belhandadan kurtulup yerine belhanda gibi topu ikinci bolgeden uçe tasiyacak ama skor katkisi olan ve bir zahmet iki metre onune pas atabilen bir oyuncuya ihtiyacimiz var. bulmak zor ama bulunmasi elzem.
    sampiyonlar liginde olmayacagimizi varsayarsam beklere para harcanmasi gereksiz olabilir. pas oyununda mariano linnes saracchi gibi isimlerle bir yil daha idare edebiliriz. firsat transferi karsimiza cikmayacagini varsayiyorum.
    stoper kisminda butce olusturmak adina marcao luyindama ikilisinden biri cok iyi paraya satilmali. yerine donk emin bayramin yanina marcao gibi bir scout transferi yeterli olacaktir.
    forvete gelecek olursak orasi zaten muamma. yillardir kanayan yaramiz. bana kalirsa falcao gonderilmeli ve maas yukunden kurtulmali. diagne dersen bana gore futbolcu degil.
    aslina bakarsak isin forvet kismini halledersek karamsar olmaya gerek yok. cunku yarim sezondur umut verici bir oyun sistemi oturtmaya basladik.yapilacak birkac nokta atisi hamleyle bu oyunu bir seviye yukari tasiyabilirsek zaten ligi rahat rahat domine ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın