resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 696
    umarım buraları okuyorsundur. şimdi hayatımda 30'u da devirdik 31'deyiz... bunca yıl zaman içerisinde yıprandık. malum türkiye'deyiz kimler yıpranmadı ki.
    çokça pişman olduk ve birine kendimizden küçük birine, mesleği, eşi, işi ile ilgili tavsiye verirken hep mutlu olacağın ve pişman olmayacağın seçimleri yap diyoruz.

    eğer ki samet aybaba şu açıklaması https://twitter.com/.../1276125657299390466 doğru ise daha önceki entryimde (bkz: #2913840) belirttiğim gibi ömür boyu pişmanlık yaşarsın.

    o kadar paylaşımın, dik duruşun, taraftar beğenilerinin, hayallerinin, yadigar bırakılan anıların ve de yaşayacağın özel anların hepsini saçma sapan veya sana göre mantıklı bir sebeple yıktın, kül ettin.

    ama inan süreç sonunda ve başında mutsuz olacaksın. umarım hala bir yolu vardır. hayaller ve mutluluk tarifi elde edilemeyecek bir unsurdur.

    senede 12 trilyon ile 20 trilyon arasında 8 trilyon var ama o 8 trilyon seni mutlu etmez, sana gelecek sunmaz, seni camiaya ait hissettirmez keşkelerin olmaması için anlık ve saçma kararlar vermemek gerek.

    hiçbir oyuncu bu seviyelerde para kazanıp, hayalinden vazgeçmemeli, vazgeçiyorsa zaten bu hayat ona bir daha hayal kurdurmaz.

    yazık oldu.

    edit: çokça arkadaş uyardı beni rıza çalımbay demişim önceki entry'de samet aybaba demem gerekirken biraz akıl yorgunluğuna veriniz kusura bakmayın. çok özür dilerim
App Store'dan indirin Google Play'den alın