resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 571
    burada pek çok kişi kendisinin sadece bir sezonluk çok iyi performansı olması sebebiyle alınmamasını çok sıkıntılı görmüyor. kısmen de hak veririm ama böyle oyunculara üzülmek rakipteki performansı için değil, sana gelmesi halindeki potansiyeli için oluyor genelde. misal alper potuk fenere gitti de noldu kısmında da herkes haklı ama 2013'te bize gelmiş bir alper potuk farklı işlenebilir ve 4-3-1-2'deki dinamizm sorununa ilaç olabilirdi. onu hiçbir zaman bilemeyeceğimiz için alper'i de iyi ki kaptırmışız diyemiyorum mesela.

    vedat muriqi de fenerbahçe'de eski haline dönüyor olabilir ama bizde hocanın elinde belki de 96 hakan şükür tarzı bir performans verecekti.

    bu mhy arkadaşta da artık ffp ile muhatap olmayan, yeni genç bir yerli yapılanmaya giden takımın önemli parçalarından biri potansiyeli gördüğüm için canım sıkıldı mesela. fener'e gidip rakibimde süper oynar eser gürler diye değil. yemişim rakipteki performansını yani.

    ama daha önce de yazmıştım. kulübün yaşayan efsanesi fatih terim kulübün başındayken, onunla çalışma fırsatı yerine üçün beşin hesabını yapacak olan galatasaray taraftarı oyuncu nereye giderse gitsin. o ayrı bir mevzu. tt arena'da alkışlanmak yerine yuhlanmayı seçen de kendi tercihini yaşar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın