resim
Mariano Ferreira Filho
Takım:Atlético-MG
Mevki:Sağ Bek
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 2408
    iyi olduğunda izlemesi çok keyifli bir bek ama kötü hali hiç çekilmiyor. en önemli özelliği geriden oyun kurabilmesi ve bu özellik kapalı savunmaları açmayı çalışırken iyi bir avantaj sağlıyor ama şampiyonlar ligi seviyesinde fizik gücü yüksek bir takım (real madrid ve psg'yi geçtim, brugge mesela) önde bastığında geriden oyun kuramadığı gibi tüm defansif defoları çıkıyor ortaya ve hızlı kanat oyuncularıyla maden gibi işliyorlar bölgesini.

    bu sezon şampiyon olur da şampiyonlar ligine kalırsak ve yine ilk 11 için düşürsek gelecek sezon yine avrupa'da zayıf karnımız olur ama ligde de çoğu maçta katkı verir. mariano'nun kalacaksa sezonluk 15-20 maç için planlama yapılarak, rotasyon oyuncusu olarak kalması en doğrusu olur ama bek bölgesi için 2 yabancıyı feda etmek mantıklı mı ya da ülkesine dönmek isteyen mariano, az maaşı ve yedek oyuncu olmayı kabul eder mi bilemiyorum.

    tüm bunları göz önüne aldığımızda, gelecek sezon için eğrisiyle doğrusuyla mariano'lu veya mariano'suz bir planlama yapılmasında ben hiçbir sakınca görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın