resim
Talles Magno Bacelar Martins
Takım:New York City
Mevki:Sol Kanat
Yaş:21
Boy:1.86
Uyruk:Brezilya
  • 2
    ismi birkaç gündür bizimle anılan brezilayalı kanat/forvet oyuncusu. şimdi birincisi bu haberlerin yalan olduğunu düşünüyorum. çünkü (bkz: yedirmezler)

    ikincisi gerçek olsa bile karşılayacak maddi gücümüz olduğunu düşünmüyorum. zira bir dönem adı liverpool ve real madrid’le de anılmıştı. 50 milyon € gibi bir serbest kalma maddesi var yanılmıyorsam ancak kulübü vasco maddi açıdan büyük sıkıntıda. corona sebebiyle daha kötü günler geçirecek ve illa ki talles’i elinden çıkartacak önümüzdeki transfer döneminde.

    kendisini ilk olarak fmde fark edip araştırmıştım ve klasik bir brezilyalı kanat forveti olduğuna kanaat getirdim. 1.85 civarı bir boyu var. bütün şartlar elverişli hale getirilip transferi konusunda anlaşmaya varılsa bile kendisine şüpheyle yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum çünkü bu yaşlardaki genç brezilyalıların avrupaya geldiğinde yaşadıkları sıkıntılar ortada. özellikle istanbulda kendini gece hayatına kaptırabilir.* bir ikinci sıkıntı ise yine bu profildeki oyuncuların yaşadığı homesick problemi.

    bütün bu problemler aşılıp transferi gerçekleştirilirse sevinirim. ama en başta dediğim gibi çok olanak vermiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın