• 427
    hollandalıların planı gibi bir planımız olmalı. haziran'da bitirilemeyecek olursa avrupaya mevcut sıra ya da play off ile katılanlar belirlenmeli.

    önümüzdeki sezon normal takviminde başlar. bu sezonun maçları hafta aralarına serpiştirilir. lig yine bitirilir. şampiyonun hangi takım olduğundan ziyade şampiyonun olması önemli. yani bu tarihsel bir sorumluluk. 20 yıl sonra yarım kalmış bir lig görmek istemiyorum. benim gibi tarihi önemseyen herkesin aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.

    şampiyon olamayacağız diye değil uzun yıllar can sıkıcı bir hikaye olarak kalacak diye yarım kalsın istemiyorum. ya da 26. haftada belli olsun istemiyorum.

    ligi bitirmek bir sorumluluk. ancak salgını bitirmeden başlatmak büyük risk. çok sıkı tedbirler altında virüsü yavaşlatıp bir an evvel hayata dönmemiz lazım. bu tempo ve kararlarla bie yıl bile böyle sürse sonu gelmez. net ve kesin tedbirler alınmadan lig oynanacak bir ortam oluşmaz. en fazla bir ay sokağa çıkılmasa biter. şehirlerarası yolculuk hatta ilçe-köy-merkezler arası yolculuklar yasaklanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın