resim
Mbaye Diagne
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.91
Uyruk:Senegal
  • 3964
    bu konuda taraftarı suçlamak da ne bileyim.

    kusura bakmayın, ben de kalsın istiyorum falan da, diagne'ye 13 vermek mustafa cengiz'den başka kimsenin suçu değildir.

    bakın şu entry'yi, ben, taraftar olarak, taaa 5 eylül 2018 günü yazmışım, gomis satılıp da transfer dönemi forvetsiz geçilince:

    http://gss.gs/2503921

    diyorum ki:

    "böyle gidersek, ocak ayı gelecek. şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkamadıysak bu kadro zaten ligi götürür, devre arası transferleri çok pahalı vesaire diyerek ne oyuncu satacak ne oyuncu alacak. gruptan çıktıysak ise beşiktaş'ın bayern münih'i vagner love ile eleyebileceğini düşünmesi gibi gidip vasat bir forvete parayı bağlayacak, yahut yine başı kesilmiş tavuk gibi oradan oraya atlayacak, ve çıkacağımız 2 maç için milyonlarca euro'yu sokağa atacak.

    istediğimiz bu değil.

    istediğimiz, planlı programlı hareket etmesi. bu transfer döneminde ne oyuncu satışını ne de oyuncu almayı beceremeyen scouting sistemindeki sıkıntıyı çözmesi, teknik heyetle ve yeni yapılandırdığı scout sistemiyle, doğru oyuncuları ivedilikle belirlemesi, teknik heyetin onay verdiği oyuncuların satışı için gerekli kulüplerle iletişime geçmesi ve bunu transfer dönemini beklemeksizin, hemen yapması. böyle yapması demek, büyük resmi düşünmesi, idare etmemesi demek olacak çünkü. galatasaray'ın ihtiyacı olan hamleleri günün şartlarına göre değil, yapılması gerektiği için yapması gerekecek.

    iyi niyetine güveniyor ve bunları yapabilmesini bekliyorum. umarım yanılmam. aksi durumda başarılı olamayan bir takımla zaten tökezleyeceğiz, elimizdeki gelirlerden de olacağız ve o ffp denilen beladan hiç kurtulamayacağız."

    yani diyorum ki taa eylül'de, hemen forvet aramaya başlayalım diyorum.

    ama yok.

    pato falan filan derken, eylül'den 25 ocak'a kadar hiçbir şey yapmazsan, diagne'ye 13 de verirsin 23 de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın