EuroLeague 27.Hafta Maçı
22:15 Menora Mivtachim Arena
77 - 75
  • 1
    euroleague normal sezon 27. tur mücadelesi. saat 22.15'te başlayacak ve bein sports 3'ten canlı olarak yayınlanacak. yine bir euroleague normal sezon çift maç haftasındayız. efes bu mücadeleden 2 gün sonra evinde olympiacos'u ağırlayacak* ki oly karşılaşmasının biletleri 17 gün önceden tükendi bile.

    efes cephesinde sakatların hepsi iyileşti. son olarak shane larkin de bilek sorununu atlattı ve tel aviv'de takımla birlikte olacak. hakeza bryant dunston da 3 gün önce bsl'de oynanan itü müsabakasında süre aldı. tabii henüz hazır değil ve ciddi anlamda göt kasmış. :( tedavisi boyunca yediği fast food'ların miktarı fazlaymış belli ki. bel üstü fit görünüyordu, yedikleri komple göte gitmiş. euroleague çeyrek finalleri için önünde 1,5 aylık bir süre var. kardiyo mardiyo bir şekilde yakar artık.

    mücadele kapalı gişe oynanacak: https://twitter.com/.../1234138163142123521 sezon başından beri oldukça iyi bir grafik çizen, eski ihtişamlı günlerini hatırlatan bir basketbolla oyununu icra eden maccabi için final four yolunda ciddi bir hedef ve gösterge maçı bu maç. aynı zamanda avrupa basketbolunun en iyi taraftarından birine de sahipler, oyuncular yanıyordur şu an. kısacası son derece çetin geçecek bir 40 dakika. efes'in kalan maçları içerisinde mağlubiyete en yakın olduğu karşılaşma da bu çarpışma zaten. laci beyazlıların kaybetme lüksünün olması bir avantaj olsa da kaybedilmesin tabii, w is w. ^^

    efes'in tel aviv seyahati sırasında güvenlik, havacılık ve ulaşım kaynaklı bazı sorunlar yaşandı. ergin ataman'ın "skandal" olarak nitelendirdiği işlemler esnasında oyuncular ve staff didik didik aranmış. bavulları komple açtırılarak bekletilmiş efes ekibi. maccabi cephesi bunun bir prosedürden ibaret olduğunu, hep yapıldığını, istanbul'da da benzer uygulamayla karşılaştıklarını ifade etmiş: https://twitter.com/.../1234804434321977344 hangi taraf haklı ya da daha haklı bilemiyorum fakat kişisel görüşüm ortada her iki taraf adına bir tür yanlış anlaşılma olduğu yönünde.

    sakatlıksız, temiz ve de mümkünse sonunda galibiyet olan bir maç olsun. bununla birlikte efes'in kaybetmesi çok üzücü olmaz hatta bir anlamda iyi bile olabilir. o kadar kusursuz bir gidişat söz konusu ki, bu kusursuzluk hali bir noktada ters tepip baskı unsuru da oluşturabilir. hayırlısı...
App Store'dan indirin Google Play'den alın