• 324
    bu maç için birkaç onbir yapıp değerlendirmeler yapacağım;

    muslera, mariano, donk, marcao, ömer, feghouli, belhanda, seri, onyekuru, emre akbaba, falcao

    oldukça ofansif bir kadro. bırakın deplasman maçlarını iç saha maçlarımız için bile çok ofansif. ki bizim açımızdan en zor deplasman maçına çıkacağız. 50 bin kişinin desteği ile üzerimize gelecek agresif ve hırslı bir fener.

    fatih hocam böyle bir kadro sahaya sürebilir mi? vallahi sürebilir. fatih hocam kadıköy deplasmanına daha önce elmander, burak, drogba üçlüsü ile çıkmıştı. bu kadro göze hoş geliyor, kabul. ama çok riskli. 2008-09 sezonunda fener deplasmanı öncesi benficayı deplasmanda tarumar etmiştik. o sene fener'de çok iyi değildi. benfica kadrosunu hiç bozmadan sahaya çıktık. orta alanda ayhan, meira ikilisi. on numara lincoln. ileri üçlü baros, arda ve ümit karan. sonuç 4-1 aleyhimize olmuştu. kadroda baros, ümit karan, lincoln, arda gibi yıldızlar vardı ve yukarıda ki muhtemel kadromuz kadar ofansif bir kadro idi. ama bu yazdığım yıldızlar o sert atmosferde ayakta kalamadılar. yeterli mücadele gücü olmayınca farklı mağlubiyet kaçınılmaz olmuştu. mevcut kadromuzda rakiple temaslı oynayabilecek bir tek ömer bayram var oda bekte. seri, belhanda, emre üçlüsü ile rakibi bozamazsın. feghouli, onyekuru zaten savunmaya katkıları sınırlı. tüm yük savunma dörtlüsünün üzerinde.

    bir not daha: geçen yıl fatih hocam içerdeki 6-0'lık alanyaspor galibiyeti sonrasi aynı kadroyu trabzon deplasmanında da sahaya sürmüştü. hem emre akbaba, hem de belhanda'li kadro. sonuç 4-0 hezimet olmuştu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın