• 256
    akılıma gelince göğsümde nahoş hisselerin oluşmasına vesile olan maç. bunun sonu maç saatinde el ayak buz kesmesi şeklinde maçın izlenmesi olarak gerçekleşecektir, hiç sekmez.

    maç saati yaklaştıkça taktik, diziliş, kadro gibi saha içi konuları düşünmek benim için daha da zorlaşıyor. üstünde boncuk gözlü ali koç'un dün basın toplantısı ile hakem konularını konuşması yine bize buradan 3 puan almamamız için ne gerekiyorsa yapacaklar hissini veriyor.

    bunlara rağmen genel olarak bizim tarafta artık eskisi gibi kadıköy deplasmanının getirdiği psikolojik eziklik pek kalmadı. bunun baskısı biz değil de aman yenilmeyelim seri bozulmasın kafasına giren fenerbahçe'de olduğunu düşünüyorum. son dönemlerde oynanan derbilere bakacak olursak galibiyeti kaçıran bir taraf varsa o da biziz. biraz da şans yanımızda olsa çoktan bitirmiş olabilirdik bu seriyi.

    neyse bunlara girip yine umutlanmayalım sonra üzülüyoruz. çıkalım yine aslanlar gibi oynayalım ve zirvede puan kaybı yaşayan takımlara biraz daha yaklaşalım.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın