Efeler Ligi 19.Hafta Maçı
17:30 Tvf Başkent Spor Salonu
0 - 3
  • 1
    saat 17.30'da başlayacak olan, efeler ligi 19. hafta maçı. tvf başkent spor salonunda oynanacak maç, trt spor 2 ekranlarından yayınlanacak.

    ligde son 4 maçımızı kaybettik. ikinci yarıda 7 maçta 5 mağlubiyet aldık ve 16 puan bıraktık. liderlikten de 4. sıraya kadar düştük. ligde 4 maçımız kaldı ve tek zor maçımız da bu maç. rakibimiz bizim 3 puan önümüzde ve 3. sırada bulunuyor. bu maçtan sonra lige ara verilecek ve avrupa maçları oynanacak. avrupa'da da rakip ligde 2. sırada olan arkas.

    bu maçı kaybedersek 5. sıraya düşme durumumuz var. 5. sıraya düşersek de playoffların sonuna kadar saha avantajı rakiplerimizde olacak. hem arkas maçı öncesi moral bozukluğunu atmak, hem artık sahaya karakter koymak, hem de sıralamada daha fazla düşmemek adına kazanmamız gereken bir maç.

    selçuk keskin pek beğendiğim bir pasör değil ama bu seneye çok iyi başlamıştı. son maçlarda ise çok kötü oynuyor. o toparlanmazsa ileride işimiz zor. umarım başta selçuk olmak üzere takım bu maç ile toparlanır ve bu maçı kazanırız. takımımıza başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın