• 45
    türkiye kupasından mümkün olan en iyi şekilde elendikten sonra* odaklanmamız gereken maç.

    takım alanyaspor maçında özellikle ikinci yarı hem oyun hem de hırs olarak eskilerden esintiler sundu. sanki türkiye kupası maçı çeyrek final rövanşı değil de avrupa'da önemli bir maça çıkmış gibilerdi. bu istek ve oyun ile ligimizde karşımızda durabilecek bir rakip bulunmuyor.

    kadroda mariano olmayacak kırmızı kart görmesi nedeni ile. sağ bek konusunda sıkıntılar yaşayacağımız kesin yani. sol bekte ise saracchi sanırım riske edilmez. bu nedenle beklerimiz linnes-şener ya da linnes-ömer olacaktır. üretkenlik ve yetenek açısından çok çok kısıtlı bir ikili. ancak rakibin zayıf olması nedeni ile bu maçı idare edeceklerdir diye umuyorum. ayrıca bu maçta falcao'yu da 15-20 dakika görürsek çok iyi olur. hem adem'in dinlenmesi hem de kart sınırında olması nedeni ile minimum risk ile oynaması açısından mühim.

    rakip ilk yarıdaki gücünden hem oyun hem de kadro olarak çok uzak. iç sahada böyle bir rakibi gole boğup şov yapmamız gerekiyor. bu maça çıkarken büyük ihtimalle bir çok rakibimiz puan kaybı yaşamış olacak. bu da bu maçı tam bir şölene dönüştürebilir.

    kadıköy deplasmanından* önce güzel bir galibiyet alalım ve en az 40 bin kişi takımımızı kadıköy'e uğurlayalım.

    inandık biz sizlere
    #ben23rsiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın