resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 9309
    bu sezona ciddi anlamda kötü başlayan ve büyük bir kırılma yaşayan fubolcumuz. ancak gerçekten tek sorun belhanda mıydı? taraftar belhanda konusunda hiç şapkayı önüne koyup düşündü mü? yoksa sürekli nefret pompalamaya, adamı kışkırtmaya devam mı etti.

    https://tr.beinsports.com/...ndrej-celustka-23891

    şu gole iyi bakın. şu pozisyon gol ile sonuçlandıktan sonra taylan antalyalı başlığına bakın. 1 tane olumsuz yorum göremezsiniz. topu bilerek rakibe çarptırmış gibi, gol ona yazılmalı gibi, ya da 30 metreden kaleciyi avlamış gibi yorumlar görürsünüz. şu topu belhanda bu denli kötü tiklese o gün başlığında 80 tane entry vardı. bunların en az 50 tanesinde de ırkçılığa kadar varan hakaretler vardı. ancak şu pozisyon savunma oyuncusunun hazırlıksız yakalanması yüzünden gol ile sonuçlandı. topu boş kale yere taca tikleyen taylan antalyalı ise bu pozisyonda taraftardan büyük övgüler aldı. peki sadece soruyorum. şu pozisyonda belhanda olsa ve topu boş kale yerine taca tiklese, es kaza gol olan şu pozisyonda başlığına girip över miydiniz?

    biz bu duruma algıda seçicilik diyoruz. belhanda'nın galatasaray kariyerinin büyük bir kısmı da tam olarak bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın