• 8
    işbu hadise yönetimin hatası değil, mecburiyetidir. o dönemde dedikodu olarak ortaya atılan her transfer haberinde taraftar kabus gibi idarecilerin üstüne çöktü. bunu kulüpler menajerler bilmiyor muydu? elbette biliyordu. üçü beş, yediyi on yaptılar.
    abdurrahim ve idareciler fiyat ve inat kırabilmek için son dakikaya kadar uğraştılarsa da, taraftar baskısını iyi kullanan satıcı tarafı pazarlıktan rahatça galip ayrıldı.

    bu transfer başarısızlığının en büyük müsebbibi,o süreçte şımarıklık ve fevrilik eden ekseriyeti 15-25 yaş aralıklı sosyal medya sahibi galatasaray taraftarıdır. hatta ülkede kulüplerin başına gelen felaketlerden de büyük ölçüde bu davranış benzerliklerini taşıyan koyun taraftar profili sorumludur. o hırsız ve çapsız yöneticiler suyun öteki tarafına iki satasinca birden kral oluyor. yaptıkları arsızlık hırsızlık iş bilmezlik yanlarına kar kalıyor.

    allah'tan bizim taraftarda biraz olsun sağduyu hakim, belli bi kalite var da şu yönetimi kaybetmedik. burada hata ettiler falan diyoruz ama yukarıdaki bahsettiğim faktörler de unutulmasın lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın