resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23467
    sene başında yönetim arda turan'ı getirmeyi aklından bile geçirse ortalığı ateşe verip çekip gidecekken, bugün arda gündemimizde değil dedikleri için yönetime ayar vermektedir. gerçekten çok enteresan bir vaka kendisi. şoklar içerisinde izliyoruz. bunun bir sonrası çıkıp yönetime "alayınızı toplasanız ali koç'un sol taşşağı etmezsiniz" falan demesi. bir insan nasıl arda turan gibi bir ciğersiz için mustafa cengiz gibi bir adama medya önünde akıl verir, aklım almıyor. arda'nın 25 tane ballon d'or'u olsa ne yazar. hastanede kafasına silah dayayan, silahı ateşleyen bir beyinsiz var ortada. başkan ile bu soytarıyı aynı cümlede kullanmana değecek bir adam mı?

    selçuk ve belhanda üzerinde umarsızca ısrar etmesini, hasan ve ümit gibi bir hayrı olmayan yardımcılar seçmesini evlatçılığa bağlayıp bir nebze kafamda oturtuyordum ama bu arda meselesi gerçekten bambaşka. yeni bir terim lazım anlatmaya.

    milli takımda ayağını kaydırdı, seni hedef alarak gazeteciye küfür etti, saldırdı ama 3 sene sonra geldi bir kere elini öptü ya hemen affedip çektin silahı kardeşini vurdun bu kolpa için. ben fatih terim kadar kolay kandırılan tek bir kişi tanıyorum. o da malumunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın