• 3
    damarımıza çok basıyorlar. fatih hoca hiç mi konuşamayacak eleştiremeyecek arkadaş? kimler neler neler diyor. diktatörlük düzeni mi bu? sezon başından beri yaptıkları kışkırtmadan başka bir şey değil. yunanistanda gerçekleşen şeyler bizde de olsun istiyorlar galiba!

    asıl korkum bir gün fatih hoca da yeter deyip ağzına geleni söyleyecek o zaman da futboldan men edilmeye çalışılacak. fatih hoca'nın kendisini tutması gerekiyor. konuşması gereken yönetim! yönetimden bir tepki gerek!

    edit: bjk başkanı da basın toplantısındaki açıklamaları nedeniyle aynı maddeden sevk edilmiş. hem hocamıza hem de bjk başkanına ceza verecekler ve diyecekler ki "bakın herkese eşitiz" ama oysa başkanların cezalarının önemi yoktur. olan yine bize olur. ya ikisine de ceza veremeyecekler ya da ikisine de ceza verecekler çünkü. birine verip diğerine vermeyince taraflılıkları ve niyetleri tartışılır çünkü. ki taraflı ve kötü niyetliler zaten. yine fırsatçılık yine kılıfına uydurma çalışmaları! cezaya gerek görülmemiştir deseler bile susturma, sindirme çabalarına hizmet edecektir.

    ancak tuzlaspor t.d.'sine dediklerinden dolayı cezaya gerek yoktur denmişse fatih hocaya ceza verilmesi resmen alçaklık olur.

    edit2: en son fatih hoca ortaya bir açıklama yaptığında da "tedbirsiz olarak." sevk edilmişti. ceza beklemiyorduk bu yüzden ama 4 maç vermişlerdi!

    edit3: ben fatih hoca konuşmasın demiyorum. ağzına geleni söyleyecek aşamaya gelmemek için kendisini tutsun diyorum. bu işi yönetim yapsın. fatih hoca normal eleştiri açıklamalarına sinmeden devam etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın