resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 4103
    eskiden parçalı, şu anda ise çubuklu giyen futbolcu olur kendileri. fakir ramos'u diyen de oldu, sergio aziz diyen de bizdeyken. sorun şu ki bazı oyunculardan ne alacağını bilirsin. futbolda da basketbolda da geçerlidir bu. yani oyuncunun bir alt limiti vardır. en kötü performansında dahi sana o katkıyı verir. bu arkadaşta o limit sınırları çizilmemişti. kimi zaman "taş gibi stoper" dediğimiz de oldu. çoğunlukla "yahu ne savruk adam, ceza sahasında hep tehlikeli alengirli işler yapıyor" dediğimiz de oldu. en kötüsü de sahada kendisinden ne alacağımızı bilememek değil, sahada sakatlanmadan kaç dakika kalabilecek diye kafamızda soru işareti yaşamamız oldu. 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı bunlardan biridir mesela. daha ilk yarıda sakatlanıp çıkmış ve tüm oyun planımız, oyuncu değişikliği senaryolarımız alt üst olmuştu.
    şu anda boğazın karşı tarafında forma giyiyor. bizde her ne şekilde top oynuyorsa ne eksik ne fazla orada da aynı katkıyı veriyor. eminim ki fenerbahçeliler de tribünden kendisini izlerken bizim formamız altında biz her ne hissettiysek aynı şeyleri hissediyorlardır. zira serdar aziz bu. bu yaştan sonra maldini'ye dönüşmesini de kimse beklemiyordur sanırım. ayrıca bizden ayrılmasına da, fenerbahçe'ye imza atmasına da üzülmedim doğrusu. garry rodrigues'in çubuklu giymesine daha çok üzüldüm mesela serdar'a nazaran.
    ama yine de ben kendisini kötü anmıyorum. öyle ya da böyle şampiyon olan kadromuzun bir futbolcusu oldu. gol attı, katkı sağladı, başarılı da olsa başarısız da olsa bizim formamızı terletti. evet çubuklu forma giyerken kendini sevdirmek için yaptığı hareketler, instagramdan fotoğraf silmeler falan gereksiz oldu ama aynısını gökhan zan bizim formamızı giyerken yaptığında (arma öpme) helal beee "camdan adam" değil "candan adam" diyorduk. o yüzden büyütmeyip gülüp geçmek lazım sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın