• 7378
    bir takım her sene şampiyon olamaz. 2 sene üst üste şampiyon olmuş hocaya da takıma da 1 sezonluğuna sabır gösterilir. sanki 10 senedir şampiyon olamıyoruz, bunun da müsebbibi hocaymış gibi davranmanın alemi yok.

    bir de şu "rakipler bu durumdayken" saçmalığı var. sen ne durumdasın peki? senin durumun çok mu iyi? 2 senedir ffp cezasıyla boğuşuyorsun. 2 senen daha var. oyuncu satmadan oyuncu alamıyorsun. elindeki oyuncuları da satamıyorsun. bu yüzden kadroyu da yenileyemiyorsun. ancak oradan buradan kiralık ya da çıkma adam bulup kadroya koyabiliyorsun.

    ha hoca bu sezon* çok kötü. elindeki kadroyu maalesef hiç kullanamadı. hep hatalı tercihler yaptı ve özellikle taraftarla inatlaşmasından dolayı çok kredi kaybetti. bu sezonu kendi elleriyle berbat etti. doğrudur. ama artık siz de sadece 1 sezonluk başarısızlık nedeniyle hoca değiştirmekten bıkmadınız mı?

    yeni hoca gelecek ne olacak? sabredebilecek misiniz? diyelim o ağzınızın salyaları aka aka istediğiniz okan buruk geldi. 3 maç kaybetse burada ilk siz linç edeceksiniz yine.

    nereden mi biliyorum? yahu defalarca yaşamadık mı bunu? bu taraftar değil miydi geçen sezonun ilk yarısında onyekuru'yu ıslıklayan? şimdi "onyekuru gelecek, dertler bitecek" diyorlar. aslında çok komik. kahkahalarla gülmek lazım bu saçmalığa. ama işte takımın durumu o kadar dramatik ki insan gülemiyor.

    yönetimin uğraştığı mali problemleri ve bunlara ek olarak camia içinden yapılan aymaz baskıyı görmüyor musunuz? dursun özbek denen kişi, transfer sezonuna 2 hafta kala icra memuru yolluyor kulübe. yönetim kendisiyle defalarca görüşmesine rağmen inatla anlaşmaktan uzak duruyor. anlaşmak için şart olarak 37 milyon tl'lik kendine tahsisli borcun silinmesini ya da kulübün hisselerini istiyor. diğer taraftan 2 tane kişi çıkıp "galatasaray'a kayyum atansın" diye dava açıyor. yahu divan kurulu başkanı, galatasaray başkanına omuz atıyor. siz hangi dünyada yaşıyorsunuz?

    elbette bunlar sahadaki kötü futbola ve takımın doğru düzgün çalıştırılmıyor olmasına bahane değil. ancak bu gerçekleri bir kenara atarak takımı, hocayı ve yönetimi eleştirmek de, kusura bakmayın ama, insafsızca. günümüz insanı değişime ve yeniliğe o kadar odaklı ki artık "değişim (ya da yenilik) = iyileşme" olarak yorumluyor. sanki hoca değişince, yönetim değişince, futbolcu değişince her şey bir anda iyiye gidecek. gitmeyecek güzel kardeşim. bu takımın değişime değil, dönüşüme ihtiyacı var. mevcut yönetim ve hoca da bunu yapabilecek kabiliyette.

    yarım sezon daha sabredelim. sezon sonuna kadar bu inatlaşma devam eder, hoca yine aynı hataları ısrarla yaparsa zaten sesler yükselecek ve hoca da bırakıp gidecektir. ama şu sezon sonunu bir görelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın