• 4
    (bkz: süper lig 2019-2020 sezonu)

    sezonun ilk yarısında bizi mahveden inattır.

    21 aralık 2019 göztepe galatasaray maçı özelinde irdeleyim.

    taylan antalyalı’yı yedek oturtup anlamsızca selçuk’u oynattı. hoca taraftara inat yapıyorsan selçuk’un oynamamasını galatasaray için istiyoruz. kimle inatlaşıyorsun?

    belhanda’yı yine göbekte oynattı. yediğimiz ikinci golde belhanda ne adamı tutabildi, ne de atak olgunlaşmadan adamı indirebildi. bu adam futbolcu falan değil.

    adem’i yedek bıraktı babel’i oynattı.

    taylan ve ademle başlasa çok farklı olurdu. 3-4-1-2 çıksa rakibi darmadağın ederdik. şu bitik göztepe’den bu akşam herhangi bir süper lig takımı puan alırdı. terim aslanı kediye boğdurdu. hoca ya sende bir sorun var ya bizde ama ocak ayı değil mi? tabi bu transferleri sezon başında taraftar yaptı değil mi?

    galatasaray düşmanlarına karşı olabildiğince seni savunduk. istfanı istemedik. galatasaray’ı düzeltecek olan yine terim dedik ama görünen o ki, bu durum şımarık ve inat tavırlara sebep olmuş.

    stoperde ahmet ya da emin ile oynayıp donk’u da ön libero oynatabilirdin ama inadına selçuk’u oynattın.

    bu inat 2019-2020 sezonuna neden oldu. geçmiş olsun hepimize. haaa ama her sene şampiyon olacak değiliz değil mi? tabi. rakipler bitik, elimizde hepsinden iyi kadro varken şampiyon olamamak zor yahu! sakatları falan geçin kimse masal anlatmasın. sen taylan’ı, adem’i oynatma. sonra kadro bu de. yok ya? hadi şampiyonlar ligi takımlarıyla aramızda maddi uçurum vardı. göztepe ile de mi var sayın terim? ben artık masal dinlemek istemiyorum. belhanda ve selçuk’u çok seviyorsan turşusunu kur. sonra futbolcuların geleceğine yatırım yapacağız diye anlatırsın. selçuk’u 28 aralık 2019 galatasaray antalyaspor maçında ali sami yen’de de 11 sürmeye inadın yetiyor mu?
App Store'dan indirin Google Play'den alın