• 56
    acilen takkeyi önüne koyup düşünmesi gereken heyettir.
    takımda forvet yok falcao sakat andone sakat adem büyükle yetiniyorduk dendi. ancak oynanan maçlarda görüyoruz ki bu takımda forvete top git-mi-yor. sorumlusu teknik ekip.

    orta sahada adam yok oyuncularımız formsuz dendi. ameliyattan yeni çıkan ve yazın oynadığı turnuvadan dolayı iyi dinlenemeyen feghouli'yi sezon başındaki maçlarda ilk 11 başlatan teknik ekip. orta sahanın dinamizmi bitip yorgunluk başlayınca jimmy, taylan, ve "öve öve bitirilemeyen" alt yapı oyuncularını takıma monte edemeyip selçuk inan'a ve belhanda'ya bizi mecbur kılan kim ? teknik ekip.

    stoperde iyi bir ikilimiz var ama formsuzlur beklerimiz de kötü deniliyor ama bu adamlarla yeni sezona başlamayı yeğleyip linnesi kadro dışı bırakan kim ? evet evet doğru bildiniz. yine teknik ekip.

    ben her maçtan sonra gelip marcao'dur selçuk inan'dır marianodur babel'dir bunların başlıklarına gelip her maç sonrası bir günah keçisi aramaktan sıkıldım. ve her maç sonrası bir veya daha fazla futbolcuya serzeniş eden arkadaşlara da tüm samimiyetimlr söylüyorum, üzülüyorum.

    ellerindeki kadroya göre oyun sistemi inşa edip oynatamıyorlar, transfer yapabilmemiz için belhanda feghouli babel vs oynamak zorunda diye haftalardır bize zulüm edip bir bir puanları bırakıyorlar. avrupada zaten dalga konusuyuz artık.

    bu adamlarla olmayacağını bu oyunu oynayamayacağını sen nasıl öngöremezsin ? sezon başı hangi hazırlık maçında aldınız da o ışığı buna göre kadro yapılanması kurdunuz allah aşkına çıkın açıklayın lütfen ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın