• 23617
    2019-2020 sezonunda çoğu oyuncusu sorunlu olan takım. yani öyle diyorlar. muslera, andone ve lemina harici yabancı oyuncular için taraftarın geneli hep kötü yorumlar yapıyor. andone ve lemina da iyi oynadıkları için değil, iyi mücadele ettikleri için, daha doğrusu hırslı gözüktükleri için seviliyor. bizim taraftarın en büyük kriteridir; suratında o hırsı, o azmi görmek ister. bu yüzden de diğer oyuncular takımı sabote etmek, gamsızlık gibi şeylerle itham edilir.

    bu 3 oyuncuyu ben de seviyorum, yalan yok. ama diğer yabancıların hepsinde sıkıntı olduğunu düşünmemizde bir sıkıntı yok mu? hadi luyindama'yı da bu 3 oyuncunun yanına katalım ki sezon başı o da iyi eleştirildi. geriye 10 yabancı kalıyor ve hepsi suçlu, gamsız, sabote ediyor, kötü... bu 10 oyuncunun 6'sı geçen sene de bizimleydi. ne değişti? ya da o zaman da mı aynıydık da konuşmaya cesaretimiz yoktu?

    yerlilerden de, oynayan oyuncular içinde ömer bayram ve adem büyük harici beğenilen oyuncu yok. ki adem de son haftalarda eleştirilerden nasibini aldı. hatta derhal gönderilmeli, bize yakışmıyor gibi şeyler de söylendi.

    yani taraftarın isteği takımda 5 kişi kalsın ve geri kalan herkes gitsin. ha bir de taylan antalyalı ve emre akbaba da var. olduk 7 kişi. sonra yaparız bir ton transfer ve her şey düzelir. gidecek oyuncuları da hoca transfer ettirdi ama olsun, şimdi sistemine uygun oyuncuları getirecek. ve takım şaha kalkacak.

    buna inanıyorsa taraftarın çoğunluğu ve hoca yapılsın. sonuçları hep beraber görelim. çünkü bu derece inanan insanlara ne söylersen söyle görmezler, dinlemezler. o yüzden yaşanması daha iyi. ben bu sezon için umudumu kestim. o yüzden o gitsin bu gelsin demeyeceğim. ve bu yüzden de herkesin fikrine saygı duyuyorum. fatih terim de kendi istemediği sürece gitmeyecek, biliyorum. kendisinden farklı bir taktik anlayışı da göremeyeceğiz, artık onu da anladım. o yüzden ne olursa olsun artık. normalde ara transfer döneminde çok fazla para harcanmasın, zor durumda kalmayalım isterdim ama kalacaksak da kalalım. dibi görelim gerekirse. eğer taraftar uyanacaksa, takım doğru ve emin adımlar atmak zorunda kalacaksa, günü kurtarmak yerine geleceğe yönelik adımlar atılacaksa belki de dibi görmek daha hayırlı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın