• 23434
    en çok transfere ihtiyaç duyduğu mevki es geçilen takımım.

    herkes onyekuru gelsin, forvet alınsın, linnes dönsün, sol bek alınsın, luyindama sakatlandı stoper alınsın, artık gerçek bir 10 numara alınsın gibi çeşitli tranfer ihtiyaçlarından bahsediyor. hepsi bir açıdan doğru. ancak bu takımın artık gerçek bir sağ kanatla oynamaya ihtiyacı var.

    bakın kaç yıldır sağ kanatsız oynuyoruz. feghouli, podolski, sinan gümüş, emre mor, garry rodrigues, onyekuru yıllardır bir çok futbolcu oynadı sağ kanatta. bir çırpıda aklıma gelenler bunlar. feghouli hariç hiç birinden uzun süre verim alamadık sağ kanatta zaten neredeyse hiç birini sağ kanat diye de transfer etmedik. artık feghouli de sağ kanat oynayacak hıza, fiziksel özelliklere sahip değil. zaten milli takımda da mahrez sağ kanat kendisi sağ iç oynuyor.

    ve ben hiç kimsenin sağ kanat istediğini duymuyorum. yapmayın etmeyin lütfen, bu takım artık gerçek bir sağ kanatla oynasın. illa visca, keita kalitesinde bir sağ kanat alınsın demiyorum ama bir engin baytar kadar bir emre kılınç kadar sağ açık oynayabilecek bir oyuncu alalım artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın