• 10
    toplantı girişinde divan başkanı eşref hamamcıoğlu aşağıdaki açıklamaları yaptı.

    --- alıntı ---

    "tüzüğe göre kulübün yönetilmesi için 2200 civarında divan üyesini temsille görevliyim. ben ve arkadaşlarım, tüzüğe aykırı bir davranış varsa bunun takipçisi olmaya devam edeceğiz. bizi sindirmeye çalışmak beyhudedir."

    "şu ana kadar kimsenin adamı olmadım. başkanlığa aday değilim. kimsenin vehim içinde olmasına gerek yok. ne kulübün yönetimine müdahil oluruz ne de başka bir şey yaparız. divan kurulu başkanlığı, yönetim kurulu başkanlığına rakip değildir. aynı kulvarda değiliz."

    "geleneklere göre kulübün kuruluş yıl dönümünde ali sami yen'in mezarına gidilir. ritüeldir bu. sayın başkan cengiz de geldi. süratli bir şekilde selam vermeden doğrudan kabrin başına geçti. ben de divan başkanı olarak yerimi aldım. sevgili başkana 'günaydın' dedim."

    "cevap alamadım. ceketimi düzelttim. dirsek teması olmuş. her omuz sürttüğümüz yerde kavga mı ediyoruz? bu nasıl bir algı yönetimi? benim gibi bir insanın birine omuz atması söz konusu olabilir mi? başkan, 'beni sıkıştırıyorsunuz, az öte gidin.' dedi. ben de gittim."

    "hadise böyle. bu, basında köpürtüldü. beni linç etmeye başladılar. galatasaray hayatımda enteresan bir tecrübe oldu. bunu köpürtenler arasında galatasaray üyesi medya mensupları da var. bunların üstesinden geliriz. çabuk pes eden bir insan değilim."

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın