resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 8434
    bu arkadas yuzunden 1 aydir cezaliyim. hakaret ettigim icin almisim cezayi ama hakaret falan da etmemistim ya neyse:) kendisinden zerre hazzetmiyorum. kendisinin hucum hattinda tum toplari dagitan adam oldugu bir takim mumkun degil basarili olamaz. bu adami takimdan gondermezsek ilk 11in disinda tutmazsak da biz sampiyon falan olamayiz. 3 yildir kendisinin ne kadar ise yaramaz bir topcu oldugunu soyluyoruz, ama biz modern futboldan anlamayan yanginci taraftar oluyoruz.

    bu adam şut cekemiyor.
    bu adam top kontrol edemiyor.
    bu adam isabetli kilit pas veremiyor.
    bu adam calim atamiyor.
    bu adam aldigi toplarin %50sini kaybediyor.
    kaybetmedigi %50sinde de tehlikeli pas vermiyor yanindaki adama topu tepikliyor.

    takimin bu seneki rezil performansiyla ilgili cok sey yazilir cizilir. statik durumu ve herkesin yasliligini zaten 1 yildir yaza yaza tukendik. ama tum bu sorunlarin yaninda bir takimin merkez hucumcusu belhanda kadar etkisiz bir adamsa, yanindakiler de formsuz iken bu takim sampiyon olamaz.

    2 gun once besiktasla oynanan macta ikinci yarida bir pozisyon vardi ki ceza sahasi sol onde topu alan belhanda etrafinda 4 tane galatasarayli varken yaya topu cikartmak istedi. ve tabiki rakibe verdi. galatasaray seviyesindeki bir takimin hucumcusu top ayagindayken, etrafina bakip bu kadar basit bir topu en yakinindaki arkadasina veremiyorsa bu takim bu sene 3. de olur 4. de olur 5. de olur ama sampiyon olamaz.

    dedigim gibi galatasarayin basarisizliginin arkasinda cok belirgin sebepler var. bunlari gormek icin futbol profesoru olmak gerekmiyor. ancak belhanda ne savunmaya ne hucuma katki sagliyor. ne gol ne de gol tehlikesi yaratabiliyor. bu sartlar altinda bu takimin gol atamamasi surpriz degil. umarim takimdan bir an once uzaklastirilir.

    bu adam yuzunden bana 1 ay ceza veren yoneticilerimize de selam olsun. benim tarihte galatasaray spor kulubune katkim bu adamdan 10 kat daha fazladir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın