• 1
    euroleague 4. hafta karşılaşması. saat 20.15'te başlayacak ve bein sports haber'den canlı olarak yayınlanacak.

    taş gibi karşılaşma. iki ekip de 3'te 2'yle yoluna devam ediyor. efes ilk hafta evinde euroleague'in 1 numaralı favorisi barca'ya kaybetmişti, berbat da bir basketbol ortaya koymuştu o maçta. adrien moerman'la shane larkin'in olmayışı büyük etkilemişti laci beyazlıları. bu mücadelede larkin oynayacak, moerman'ın antrenmanlara başlaması için ise daha bi' 1,5-2 ay lazım. ayrıca sakatlık (aşil) sonrası nasıl döneceği de soru işareti. moerman diyip geçilmemeli, shane larkin vasilije micic ikilisiyle birlikte efes'in en önemli ismi, oyun planına ve setlere direkt etki ediyor varlığı, yokluğu büyük handikap. neyse ki alec peters şa-ha-ne bir performansla ve verimle başladı da sıkıntının boyutu kısmen törpülendi. chris singleton da günden güne daha iyi bir görüntü çiziyor gibi ancak henüz bulamadı kendini ve oyununu, zamanı var onun daha.

    madrid'in geçtiğimiz hafta zalgiris kaunas'a deplasmanda 13 farkla kaybetmesi efes adına kötü oldu. bu maça ekstra asılacaklardır. sakatları da yok*, tam kadrolar.

    efes geçtiğimiz sezon cska moskova-madrid ikilisine karşı 0/5 ile sezonu noktalamıştı. bu istatistik değişmeli.

    düzeltme: felipe reyes, salah mejri ve trey thompkins üçlüsü istanbul'a getirilmemiş. ek bilgi; karşılaşma kapalı gişe oynanacak, 16b biletin tamamı tükenmiş.

    devre: 29-31 madrid önde bitirdi.

    maç sonu: efes'in madrid'i 76-60'la parkeden sildiği mücadele oldu. inanılmaz bir savunma performansı vardı 2. yarıda. ergin hocanın coaching'i de enfesti. ayrıca salondaki 16b kişi muazzamdı, komple basketbol taraftarı, o biçim etki ettiler. dunston, micic, simon ve singleton dörtlüsü ciksss...
App Store'dan indirin Google Play'den alın