• 633
    hocam,

    3. döneminde de, 4 döneminde de sakin, soğukkanlı, olgun bir başlangıç yaptın. bu ruh haliyle de daha doğru kararlar aldığına şahit olduk. ancak bir süre sonra "ben ders almam, ders veririm" moduna geçiş yapıyorsun. gerilimin artıyor, egon katlanıyor. sonrasında da bazı hatalarında ısrar ettikçe tepkiler büyüyor. biz seni babamız gibi sevdik. ufak tefek hatalarda sineye çektik. çünkü bugüne kadar yaptıklarınla bunu fazlasıyla hak etttin.

    ama sürekli olarak bahaneleri dışarıda aramayı bırak hocam. dön bir bak, hatalarını gör lütfen. son iki buçuk yıldır takımı kurman için de, belli bir taktik ve strateji oturtma için de fazlasıyla süre vardı. tarihimizde pek denk gelmeyecek kalite ve çeşitlilikte kadro sunuldu. "benim hayallerim dünyadan daha büyük" dediğinde gözlerinin içi gülen bizleri, dünkü maçın kadrosu açıklandığı anda umutsuzluğa sevkeden şey neydi hocam?

    mariano ve belhanda'yı ilk onbirde görünce insanların verdiği tepkiye bir kulak vermek zor mu? çevrende, kulübende bunu gören, duyan, bunu dile getirebilecek bir allah'ın kulu yok mu? forma adaletini kaybettiğini söyleyebilecek kimse yok mu? eğer yoksa çevrendeki herkesi değiştir hocam. hepimiz insanız, beşeriz, şaşarız. hatalarınızı yüzünüze karşı dile getirebilecek insanların asistanlığına ihtiyacınız var.

    sana istifa demeye dilim varmaz. seni çok sevdiğimiz için hatalarından dönmeni bu kadar çok istiyoruz. seninle başarılı olalım istiyoruz. o kupada seninle ilerleyelim istiyoruz. hayallerimize seninle kavuşalım istiyoruz.

    ama dün akşamdan sonra taraftara küfreden o vatandaşı, bu takım için fedakarlık yapan, bu kulübü karşılıksız seven insanlara karşı savunursan sen kaybedersin hocam. çenesinin kırılması, tam toparlanamadan sahaya sürülmesi gibi etkenleri düşünüp anlayış göstermeye çalıştık. ancak sene boyu umursamazca, insanlarla dalga geçercesine tavırları yetmiyormuş gibi bunların üstüne dün yaptığı hareketin geri dönüşü yok hocam. o vatandaş, kırmızı çizgiyi dün çoktan aştı.

    umarım, yine en iyisini ben bilirim diyip taraftarı karşına almazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın