• 13186
    (bkz: #2789625)

    üstteki entry'i, yazarın destan yazdığı entry'leri arasına sokan sözlük. yine başladık yani. oyuncunun yüzüne bakıp, oyuncunun bütün karakter analizini yapıyoruz.

    zamanında donk için neler neler söylenmişti. adamın yüzüne bakıp gamsız, umursamaz, hırssız vb. şeyler söyleyip, muhteşem bir karakter analizi yapmıştık. 2 senedir ise taraftarın en sevdiği oyuncuların başında geliyor. ne zaman görev verilse elinden gelenin en iyisini yapıyor. o zaman oynayan da aynı donk'tu, şimdi oynayan da.

    feghouli, belhanda yine aynı şekilde gamsız oyuncularımızdı. 2 sene şampiyonluk yaşadıktan sonra kahraman oldular. yeni sezonda yine gamsız oldular.

    sırada da babel var. en başta bakınız verdiğim entry'de babel'in eleştirildiği bazı yerler var ki, komedi. yani şunu anlayamıyoruz; oyuncu formsuz olabilir, gol kaçırabilir, hata yapabilir. formsuz oyuncuyu bir süre oynatmazsın, hata yapan oyuncuyu uyarırsın, gol kaçıran oyuncuya ise moral vermeye çalışırsın, cesaretlendirmeye çalışırsın. çünkü dünya üzerinde gol kaçırmayan, hata yapmayan oyuncu yok. ama biz ne yapıyoruz; oyuncuyu gömüyoruz. çünkü biz adamın gözüne baktık mı ne mal olduğunu anlarız.

    edit: entry, yazar arkadaşımızın destan yazdığı entryler arasından çıkmış. ama yine de beğenenlerin olması, böyle düşünenlerin hiç de az olmaması üzücü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın