• 26
    sakatliklar sonrasi madrid su sekilde bir 11 ile cikar muhtemelen:

    courtois
    carvalho - ramos - varane - marcelo
    casemiro
    valverde - mecburiyetten james rodriguez
    mecburiyetten vinicius junior - benzema - hazard

    kadroda bir kac sikintili durum var. orta sahanin ideal ikilisi kroos-modric sakatliktan oturu olmayacak. casemiro/valverde/james'in birbirine uyumu epey muallak. nzonzi/seri/lemina gibi bir ucluyle sahanin bu bolgesinde hakimiyet kurabiliriz ki orta sahayi alirsak gerisi gelebilir. ikincisi sag kanatlarinda vinicius junior veya rodrygo oynayacak muhtemelen. ikisi de zidane'in ilk tercihi olan oyuncular degil. bu bakimdan nagatomo'ya psg macindaki kadar buyuk yuk binmeyecektir.

    bizim icin sorun teskil eden durumlar sunlar. oncelikle kendi oyunumuz diye bir sey yok. maalesef cok kotu oynuyoruz. umarim milli takim arasi bir ise yaramistir ama sahada karakterli bir oyun oynamamiz lazim. paslarimizi sirf laf olsun diye degil gercekten bir plan dahilinde yapmamiz lazim. ve oyunu daha hareketli ve hizli oynamamiz lazim.

    ikincisi, adamlarin sol cenahinda marcelo/james/hazard gibi bir hucum gucu olacak. 3-5-2 ile sahaya cikarsak bunlarin karsisina sadece mariano'yu onlem diye koymus olacagiz, isimiz allaha kalir o durumda.

    ucuncusu, savunma hatlari senelerdir birlikte oynayan oyunculardan olusuyor. ileride tek forvet birakir ve yardim getirmezsek, yeniden fatih terim basligi hocam bu takim niye oynamiyor diyen yazarlarla cosar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın