resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 2856
    inanılmaz anlamsız bir şekilde hedef tahtasına oturtulan güzide başkanımız. sevgili renktaşlar; galatasaray'ın şu an, bakın tırnak içine alıyorum, 'şu an', yaşadığı en büyük, hatta diğer sorunlarının yanında marjinal olarak çok büyük sorunu, futbol takımının sahadaki başarısızlığı. burası sanırım çok net. bunun da çok açık bir şekilde müsebbibi teknik heyet ve futbolculardır. öncelikle şunu söyleyelim; lig başından itibaren iyi ya da ortalama bir futbol ile tüm maçları kazansaydık, ali koç'un stadyumdaki restoranlara yemek hizmeti verdiğini hangimiz öğrenebilirdik? peki ali koç'tan aldığın bu hizmet, yani bu idari işlem, senin hocanın ya da oyuncunun sahadaki performansını etkileyebilecek bir işlem mi? tabiki hayır! hizmet alman yanlış olabilir, hatalı olabilir, o ayrı konu. o konu armut, ama bizim meselemiz armut değilki; elma. yani sahadaki oyun. ali koç mu diyor sana, maça selçuk inan'la başla diye? ya da çenesi kırık ve inanılmaz formsuz belhanda'yı sahaya sür, seri'yi tribüne gönder diye? veyahut, mustafa cengiz, ali koç ile fotoğraf çekildiği için mi mariano&nagatomo her maç banko sahada? yapmayın lütfen.

    diğer bir husus da, mustafa cengiz'in geçmişteki hatalarının, bugünkü kötü futbola sebep olmuş gibi anılması. hala sezona eren'le başladığımız konuşuluyor. yahu bir sene geçti onun üzerinden, adam bu sene gitti, türkiye'ye getirebileceğin en iyi forveti getirdi. ayrıca tekrar aynı soruyu soralım. geçen seneye eren'le başlamasının, şu anki kötü futbolla ne alakası var? onu o zaman hepimiz eleştirdik, geçti gitti. ne diye ısıtıp ısıtıp o dönemi konuşuyoruz, neye faydası var bunun.

    fatih terim güzellemesiyle başlayarak, hocayı eleştirmeyeceğim, zira kendisinin güzellemeye ihtiyacı yok. lakin ne olur şunu kabul edelim. hoca ve oyuncular formsuz, ve bunda, yani sahadaki kötü oyunda, yönetimin bir kabahati yok. nokta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın