• 7250
    sanırım birilerinin tapulu malı olan profil. adamların öyle bir "galatasaray taraftarı" tanımı var ki eğer siz o profile giremiyorsanız değilsiniz, olamazsınız.
    menfaat uğruna taraftarlık yapanlar hariç bu takımı çıkarsız seven herkes taraftardır. siz bu adamlardan destek isterken herkes taraftar ama iş adamın protesto hakkını kullanmasına gelince "yok, olmaz, bunu yaparsan taraftar olamazsın" vs diye düşünmek saçma geliyor. adamların nasıl ve ne zaman protesto edeceğine karışmak da mantıklı gelmiyor. zira şiddet içermeyen, küfür, hakaret vs yoksa protestoda da sıkıntı yoktur.
    hele de bazi entrylere göre hiç taraftar değiliz. zira hiç sabır göstermiyor muşuz, sezon ortasında teknik direktörün gitmesini istiyormuşuz, sahada bazi oyunculari istemiyormusuz bla bla bla. tmm amk bir tek siz gerçek taraftarsınız diğerleri tu kaka.
    son olarak her b.ku da taraftarın üstüne atmayın amk. b.k gibi oyunculari taraftar mı oynatiyor? bu çapsızların formunun kotu olmasi da taraftara mi ait ? sahada eli belinde yuruyen, surekli pas hatalari yapan, kafasi baska yerde olan,ruhsuz oyuncularin oynamasina itiraz da mi edilmesin ? neyse daha cok sey yazilir da gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın