• 7246
    ne kadar büyük olduğu ve iki sezondur takımı net şekilde kendisinin şampiyon yaptığına 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçı ile birlikte inancım dahada artmıştır.

    1 ekim 2019 galatasaray psg maçında takımın gösterdiği performans için herkes fatih terim yorumu yapıp durdu, ama sizce de saçma değilmiydi. haftalardır, ayladır hiç bir şey olmayan takım bir anda mücadele olarak patlama yapacak ve varını yoğunu sahaya koyacak psg ye savunma yaptıracak.

    içerideki baskı o kadar muazzam o kadar yüksekti ki nasıl bizim oyunumuzu o kadar olumlu etkiledi ise psg tarafınıda bir o kadar olumsuz etkiledi.

    bunu neremden mi uyduruyorum ?

    tabi ki 5 ekim 2019 gençlerbirliği galatasaray maçının ilk yarısından.

    bir dönün hafta içi oynanan şampiyonlar ilgi maçındaki mücadeleye, isteğe, hırsa bakın. birde dönün gençlerbirliği maçına bakın. 1 milyar euroluk psg ye sahayı dar eden takım, ligin en çok şut yiyen takımından kalesinde dünya kadar tehlike görüyor ve şans eseri beraberlikle bitiriyor ilk yarıyı.

    artık birilerini yüceltirken galatasaray taraftarının büyüklüğünü hiçe saymayın. son iki sezonun şampiyonu net galatasaray taraftarıdır.

    takımın aldığı her mağlubiyet sonrası havalimanına akın eden, alkışlayan, destekleyen ayakta tutan taraftardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın