• 1
    haftalardır oynanan rezil futbolu bıkmadan, usanmadan eleştiren, fatih terim'i, yardımcılarını tefe koyan beni bile 1 ekim 2019 galatasaray psg maçı sonrası artık illallah ettiren büyük taraftarımız içindeki bir grup.

    totenham'ın bayern münih'ten kendi evinde 7 tane yediği bir gecede hala portekiz liginde küme düşme mücadelesi veren bir ekipten aldığımız stopere laf giydirme yarışında bir kesim. eksikleri yok mu tabi ki var. öyle bir rakiple mücadele ediyor ki kusursuz dediğiniz değme stoperler kevgire döner. 90 dakika full konsantrasyon şu maçta oyunda kalacak birisi var mı ben de merak ediyorum. üzerine rakip ceza yayında 2 tane frikik kazanmamızı sağladı. bir stoper olarak böyle bir maçta hücuma da katkı verdi.

    https://twitter.com/...165266913218562?s=19

    lewandovski'nin şu gol öncesi itin g.tüne soktuğu adam vertonghen. piyasa değeri 22m euro. 8 senedir premier ligde oynuyor 32 yaşında. belçika'nın altın jenarasyonun milli takımı oyuncusu. herhalde icardi, mbappe, di maria böyle bir gol atsa kellesini isterdik bizim stoperlerin.

    ben de isterdim sağlam beklerimiz olsun. ezim ezim ezelim psg'yi ama sanki kupada menemensporla karşılaşmışız gibi muamele yapılmaz ki be kardeşim. evet pozisyona zor giriyoruz, 3. bölgede top tutamıyoruz ama bu maç o maçlardan değil be babam. zaten biz bu rakibe karşı maçı pozisyon vermeden, 90 dakika oyuna hakim olarak bitirsek, real madrid başkanı perez bu sabah ilk uçakla gelip atar önüne 1 milyar euro takımı masörüne malzemecisine kadar komple alır götürür. bazen de şu ortamı alkışlamak, mücadeleye şükretmek lazım.

    gençlerbirliği maçında geçtiğimiz haftalardaki gibi sıvarsak tamam ben yine burdayım beraber linç ederiz de bari bugün bir paydos yapın mübarekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın