• 193
    bu maç özelinde;

    muslera : ayağıyla kısa, uzun, vuracağı bütün toplar önemli. rakip baskı yapacak ve çok fazla topla buluşacak.
    mariano : run mariano run
    luyindama : gereksiz özgüven patlamaları yaşamaması, sakin ve güvenli oynaması gerek
    marcao : gözümüzün pasını silmekten kanatmaya geçiş yapan oyuncumuz. 35-40 metre derine tak diye top atan adam bir anda yanına pas veremez hale gelecek ne yaşadı bilmiyorum ama bu maçın motivasyonuyla farklı görüntü vermesi gerek.
    nagatomo : sen japonsun yaparsın. savunma anlamında tam nagatomo'nun maçı denilecek maç.
    nzonzi : karşı tarafta hans vanaken gibi etkili ve fizikli bir orta saha oyuncusu varken, kilit oyuncumuz olacaktır. bu seviyede ve üzerinde çok fazla maç tecrübesi var.
    seri : artık zamanı geldi. üzerimize, genç ve atletik oyuncuları ile tabiri caizse yaldır yaldır saldıracak rakip karşısında, tek top yeteneği, adam eksiltebilmesi, isabetli uzun ve araya paslarıyla ben de buradayım diyeceği maç olmasını bekliyorum.
    lemina : fizik durumu müsaitse, orta sahadaki bağlayıcı parça olacaktır.
    feghouli : mariano'ya yardıma gitmesini, orta sahayı kalabalıklaştırmasını, forveti zaman zaman ikilemesini, fırsatını bulursa gol atmasını beklediğimiz en değerli oyuncularımızdan biri. bu maç özelinde onun da şampiyonlar ligi atmosferinde ekstra performans göstereceğini düşünüyorum.
    babel : rakip baskısıyla top çıkarmakta güçlük yaşayabileceğimiz bu maçta, uzun topların oynanması gereken oyuncumuzdur. top saklar, pas dağıtır, fırsatını bulursa ceza sahası içinden dışından gol tehdidi yaratır. bu maçta gol atmasını beklediğim ilk futbolcu babel.
    falcao : bu maçlar için alındı. sadece en iyi bildiği işi yapacak. topun ona gelmesi lazım diye düşünenler var ama falcao, o topu ceza sahası içinde bekleyen bir adam değil. orta sahaya gelecek, topu alıp hızlı bir pasla kanata atıp, ceza sahasına koşacak. bu pozisyonun aynen yaşandığını görebiliyorum.

    vurduğunuz gol olsun aslanlar.
    (bkz: konsantrasyon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın