• 80
    şampiyonlar ligi 2019-2020 sezonu adına en kritik maçı. öyle bir gruba düştük ki ilk maçtan gruptaki kaderimiz çizilecek gibi duruyor. bu maçtan puan almak üçüncülük adına önemli avantaj sağlarken galibiyet ikincilik için umutlanmamıza neden olabilir. yine de gruptan çıkmamız çok güç real madrid ve psg varken ama neden olmasın?

    fatih hocam bu maçta da 4-1-4-1 taktiğinden vazgeçmeyecektir diye düşünüyorum. bu taktikle iyi top oynayamadığımız çok bariz bence. ama fatih hocam bu konuda bir süre daha ısrar edecek gibi. aslında belhanda'nın oynayamayacağı kesin iken 4-4-2 yapıp ileri ucu falcao ve andone'den oluşturarak sahaya çıksak güzel olmaz mı? sağda feghouli, solda babel ile ofansif bir görüntü çizsekte kendi yarı alanımıza çekildiğimizde alan kapatmamız daha rahat olur gibime geliyor. teknik oyuncularımızla da gol bulabiliriz. yedekten de oyuna göre emre mor ve lemina kullanılabilir. kontra gerekirse emre girer, orta alan güçlensin istenirse lemina. tabi bunların hepsi önden kurulan bir hayal. rakip nedir ne değildir bilmeden düşünülen şeyler.

    senelerdir avrupa kupalarında deplasman galibiyeti göremiyoruz. baya baya hasret kaldık bu sevince. açıkçası bu maçtan çıkacak bir galibiyet benim için sürpriz olur. çünkü takım iyi top oynamıyor maalesef. ama bu hasreti bitirmek ve oyun anlamında moral kazanmak için bu maçtan daha güzel bir fırsat var mı emin değilim.

    teknik heyet eminim rakibi gece gündüz izleyerek analiz edecektir. açıklarını gediklerini en iyi şekilde değerlendireceğimiz taktik ve diziliş ile sahada olmamızı umuyorum. galatasaray ve fatih terim düşmanı tff avrupa'da olmadığı için hocamız saha kenarında olacak. umarım takımı bir orkestra şefi gibi yönetip bizi galibiyeti taşır.

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın