resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 7563
    2019/2020 sezonunda afrika kupasından tatil yapmadan gelip, sezon başı kampına katılmayıp oturmamış bir takımla oynadığı ilk 3 maçındaki istatistikleri hiçbir şeyin göstergesi olmayan 10 numaramız.

    https://mobile.twitter.com/.../1173181254579183617

    aynı istatistiklerde geçtiğimiz yıla bakarsak, kötü kontrolde quaresma robinho feghouli yusuf ljajıc gibi oyunculardan daha başarılı bir istatistiğe sahip.

    pozisyon kaybı aynı parlaklıkta olmamakla birlikte 1.7 ile ligde 27. sırada bulunuyor. yine nwakame trezegeuet yusuf gibi oyunculardan çok daha az top kaybı yapmış.

    başarılı dribling + key pass / pozisyon kaybı oranında da ljajic ve visca dışında kendisinden daha iyi bir istatistik sunan oyuncu yok*.

    1.7 top kaybı çok yüksek. çünkü bu top kayıplarının büyük çoğunluğu topu 2. bölgeden 3. bölgeye taşırken. mesela visca'nın top kayıplarının çoğu 3. bölgede hatta ceza sahası içinde.

    belhanda'yı değerli kılan hiçbir zaman top kaybı yapmıyor oluşu falan değil, orta sahada üstlendiği rolü üstlenebilecek ikinci bir oyuncumuz olmamasıydı. şimdi lemina ve taylan'dan umutluyuz ancak seri nzonzi ikilisi yine belhanda'yı aratır takımımızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın