resim
Vedat Muriqi
Takım:Mallorca
Mevki:Santrfor
Yaş:30
Boy:1.94
Uyruk:Kosova
  • 914
    türk olarak oynama statüsü laneti olacak futbolcu..

    5 senelik kontratı bitmeden türkiye’den bir yere gidemeyecek, bu zorba düzen onu fenere getirdiği gibi dışarı da salmaz. hatta sonrasında da zor gider.. ilk önce bütün maçlarda oynatıp dev aynasına çıkarıp tüketecekler, sonra da sakatlıklarıyla birlikte mundar edecekler fakat statüsünden ötürü salmayacaklar.

    hırsı, fiziği, kollektif futbol anlayışı ve çalışkanlığıyla fark yaratıyor, fener oyunu karşı sahaya yıktığı için bol pozisyona giriyor ama merkez forvet olarak son derece önemli fundamental eksikleri var. . sıçrama ve kafa vuruşu tekniği felaket.
    bu konuda mesela 1,77 lik adem büyük kendisinden çok ileride. galatasaray’ın 4. forveti ama altyapı eğitimini beşiktaş alt yapıda aldı, vedat ise giresun gibi alt lig takımlarında.
    açıya göre tek vuruş; yani ayak içi, ayak dışı, ayak üstü eksik. tek tip plase vuruşu yapıyor.
    volelerde çok ağır , vuruş ayağını yavaş çekim hazırlıyor, yanında kimse yoksa ancak vole hareketini tamamlayabilir. 1. sınıf atletik defanslar buna izin vermez.

    alan açan etkileyici topsuz koşusu da çok yok, fuleli adam geçip şutu da. ingiltereye attığı penaltıya bakılırsa , teknik olarak, bu konuda da problemi olduğu ortada.
    bunlar kazanılmayacak şeyler değil ama hem geç kalmış biraz, hem 34 lig maçı, 10 tane milli maç, hazırlık maçları, kupa maçları derken 50 maça yakın 90 dakika azman stoperlerin kucağında, onlarla boğuşarak, koca vücudunu canlı hedef haline getirerek oynamak zorunda. fundemantal geliştirme çalışmasına ne vakti , ne enerjisi kalacak. çünkü ne fenerin, ne de kosova milli takımının kendisinden başka alternatifi yok, hücumun merkezine onu koymuşlar, posasını çıkaracaklar. ersunun mantıksız sene başı yüklenmesini ve fenerin geleneksel beslenme “ mamalarını da” hesaba katarsak , sakatlık geçirmese bile sezonun 2. yarısını bitik tamamlayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın