resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20616
    bir klübün yönetimi bu kadar yalnızlaştırmamalı hocasını hele de bizim gibi ülkelerde. bakın renktaşlar, fatih terim' i oynattığı futbol olsun, oyuna müdahalesi olsun hep eleştirdim çünkü ben galatasaraylıyım hep en iyisini isterim takımım adına ama koskoca klübün yönetimi, hoca yumruğunu bir vuruyorsa 100 kez vurmalıdır, bir ağırlık göstermelidir. ay lav yu hoçam, ko aparsın seni falan bunlar cidden işe yaramıyor, bizim sosyolojik yapımız bunlara uygun değil.
    yönetim kötü demiyorum ama duruş olarak zayıf kalıyorlar ve hocanın öfkeden çıldırdığı noktada, yönetimin sözle değil, eylemle güçlü durması gerekir, plaket dağıtarak duruş sağlamlaştırılmıyor maalesef, keşke spor yönetimi ahlakı olan bir ülke olsak, keşke fair play, adil hakem yönetimi, tarafsız spor yöneticiliği olsa ama yok. bu aşamada da, duruş çelik kadar sağlam olmalı.
    son söz olarak, bu sene üzerimize geçen seneden daha çok gelecek hem iç hem dış mihraklar. tüm bu süreçte umarım oynadığımız futbol 90 dakikaya yayılmış bir pozitiflikte ve doğru kimlikte olur, top sende hocam, umarım başarırsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın