• 441
    yine anlamlandıramadığım değişikliklere kurban gitmiş maç. onun dışında fena değildik, tabi konya da oynamamıza izin verdi zira golü yedikten sonra ileride baskı yaptılar ve yine eski kötü oyunumuza döndük.

    ancak diagne rakip savunmayla boğuşurken onu çıkarıp yerine yürümeye hali kalmayan feghouli'yi (çok güzel oynadı bu arada) ileri atmak rakibe tüm oyun üstünlüğünü verdi.
    bunun yanında linnes gibi dinamik ve her ne kadar beğenmesem de elimizdeki tek stoper opsiyonu ahmet varken selçuk'u oyuna almamız bizi bir kişi daha eksik oynattı. zira selçuk ne pres yaptı, ne de topu bizde tuttu.

    belki de donk stoperde beklenenden iyi performans verdi bu yüzden hoca bozmak istemedi ancak bence bu çok yanıltıcı çünkü konyaspor oyunu o kadar geride kabul etti ki donk'un stoperdeki defoları açığa çıkmadı, tam tersine çok etkili gözüktü. yine de yenilen golde kendisinin bir suçu yok, mariano bölgesini terkedip ceza sahamızın önündeki rakip oyuncuya baskı yapıyor, bu tamamen n'zonzi ve selçuk'un göreviydi ki zaten beraber hareketleniyorlar, mariano'dan boşalan alanda da topun donk'tan sekmesiyle konyasporlu oyuncu golu buluyor.

    özet olaraak n'zonzi dışında maçta ışık veren bir olay yoktu. bu puan kayıpları umarım ileride canımızı sıkmaz, çünkü rakiplerimizi de farketmeden havaya sokuyoruz böyle oynayarak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın