• 13018
    her fikirden, her siyasi düşünceden, gönlü sadece galatasaray için atan onlarca farklı kişinin yer aldığı veya yer alması gereken platform.
    fikir sahibi olmak başka birşey, ama hakarete varan yazılar yazmak başka. son zamanlarda bu tarz yazıların sayısı fazlaca artmaya başladı.
    özellikle mağlubiyetlerden sonra sözlüğü tabiri caizse yangın yerine çeviren, herşeyden şikayetlenen, insanın ruhunu sıkan yazılar çok ama çok fazla olmaya başladı.
    (u: notgivingup da evet bu tarz olumsuz yazıları olan adamdı ama benim gözüme en az batan adamlardan birisiydi.)
    bakın nefret dolu zihinlerle buraya gelip nefretinizi kusamazsınız. gerçi bunu toplumun her noktasında ve her kesiminde yapmamanız gerekir. birileri sizin gibi düşünmüyor diye insanlara nefretinizi püskürtemezsiniz.

    konu sadece fatih terim değil. fatih terim'i eleştirebilirsiniz. tıpkı kaideyi taciz eden istisna gibi bir analiz ile yapabilirsiniz bunu veya daha basit haliyle şu şu şu sebeplerden beğenmiyorum ve istemiyorum diyebilirsiniz. ama buraya gelip hakaret edemezsiniz veya dalga geçemezsiniz.

    sadece hoca değil kimseye bunu yapmamalısınız bence. kendisinden nefret ederim ama dursun özbek'e yağlı surat, bakkal vs diye hakaret edemezsiniz, etmemelisiniz.
    yine kendisinden nefret ediyorum artık ama ali koç'a bay vizyon, yalı çocuğu diyip aşağılayamazsınız.

    ama bu durum sadece sözlüğümüze özel bir durum değil maalesef. günden güne daha da kötüleşen ülkemizin genel profili olmaya başladı. özellikle siyasi konularda. birisi diğerine çomar der, öteki berikine terörist yalakasısın, bir başkası faşistsin der.

    bu gidişat iyi değil. birbirimize hoşgörülü olmalı, empati yaparak konuşmalı, davranmalıyız.

    eskilerin güzel bir sözü var. öfkeyle kalkan zararla oturur. o nedenle birşey söylemeden birşey yapmadan sakinleşmek lazım.

    selamlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın